healingmassage

Oermassage en Oerhealing

De Oermassage is een bijzondere massage, diep helend van aard voor lichaam en ziel.   Met respectvolle, liefdevolle aandacht en aanraking, nodig ik je uit om jezelf te zijn en één te worden met de energie die door je heen stroomt.

Bij de Oerhealing kijken we samen wat het beste past bij je en het moment.  Zo kun je (een combinatie) kiezen uit een menu van verschillende werkvormen.

Tot de mogelijkheden behoren:

# klankhealing/reis, met o.a. klankschalen en sjamanen-drum

# sjamanistische healing, met helende aanraking en uitnodiging tot expressie

# healing met ‘chumpy stones’, dat zijn meteoriet stenen, ingewijd door Andes-sjamanen. De stenen corresponderen met  bergtoppen in de Andes, en met de chakra’s.

# korte focussessie. Voor iedere Oerhealing zetten we een intentie, gebaseerd op jouw persoonlijke proces. Soms is die intentie al duidelijk, soms ook kan een korte focussessie verhelderen wat er speelt, en waar het wringt in je leven.

Alles mag er zijn, precies zoals het is. Alles kan gezien, gevoeld en geuit worden zoals het zich aandient, zonder oordeel, en binnen de veilige ruimte van vooraf besproken wensen en grenzen.  Je mag je helemaal overgeven aan de aandacht voor jouw lichaam en ziel. Door zowel de gevoelige en misschien pijnlijke plekken, alsook de prettige sensaties te erkennen, verdiept je contact met je innerlijk lichaam zich.

Je mag je volledig ontspannen.  Ontspannen in het ongemak kan ruimte geven en een aanvaarding van jezelf, en je oorspronkelijke levenslust.  Zodat je jezelf weer in totaliteit kan ervaren en je hele wezen een kanaal kan zijn voor de levensstroom… Zoals het van oorsprong bedoeld is.

Prijs: 75 euro voor 2 uur inclusief inleiding en afronding.

 

“ Wat een ervaring! Eerste keer bij Saskia langs geweest voor een oermassage. In 1 sessie weer geland op aarde in zachte liefdevolle handen. Vooraf wist ik niet dat ik zo ver van de aarde stond. Maar wat fijn nu ik weer met twee benen op de grond sta en een ervaring rijker. Aangeraakt op plekken die ik zelf niet kende maar zoveel los maken. Heerlijk!  Frank “ 

 

 

Comments are disabled.