overoerklank

Over Oerklank

Oerklank is een praktijk voor eigentijds sjamanisme en bewustwording. Voor samenvallen met je oorspronkelijke zelf. Surfen op de stroom van pure levensenergie. Leven vanuit je essentie, met je hart, hoofd en handen op één lijn. Bewust Zijn!

Er is een klank, die als je er aandachtig naar luistert, diep in je hart raakt, en resoneert met wie jij in wezen bent.

Er is een stroom, die, als je je ervoor opent, je leven optilt en verrijkt. Een stroom die moeiteloos en vervullend aanvoelt.

Er is een pad, dat je energie geeft als je het volgt.

Er is een bewustzijn, dat je voorbij de grenzen van je persoonlijkheid brengt, als je er in opgaat. Voorbij de grenzen van ruimte en tijd, van materie en dualiteit.

Het is oorspronkelijk, het is éénheid, het is van overal en alle tijden, het je Oerbewustzijn…

 

Oerklank is bedoeld om je te begeleiden in het proces van afstemming op jouw stroom.  Zodat jij de weg vind die echt bij je past.  En je leven zich moeiteloos kan ontvouwen.  Zodat je kunt dansen op de muziek van je innerlijke waarheid. Jouw Oerklank.

Oerklank is een ode aan de Aarde. Aan oorspronkelijke culturen die in harmonie met hun natuurlijke omgeving leven. Zij beschikken over waarden en vermogens die in deze moderne cultuur verloren zijn geraakt. Met Oerklank wil ik bruggen slaan tussen de moderne cultuur en de bron van onze levenskracht: de natuur.

Comments are disabled.