focus2

fOcussen

In een focussessie maak je contact met de wijsheid van je lichaam en kijk je met een nieuwsgierige aandacht naar de lijfelijke ervaring van wat er speelt in je leven.

Het gevoel van binnen is je innerlijk compas. Als je dat volgt, vind je je natuurlijke stroom, en kun je je vanzelf ontwikkelen in de richting die bij jou past.

Focussen is dus een manier om je af te stemmen op je zelfhelend vermogen. Wat er nodig is om het innerlijk evenwicht te herstellen, geeft je lichaam zelf aan.

Focussen is krachtig in haar eenvoud. Het brengt je thuis bij jezelf op een manier die in het dagelijks leven vaak wordt overgeslagen. We laten ons maar al te graag afleiden van wat niet meteen comfortabel aanvoelt.

De kracht van focussen zit in de aandacht en vertraging. De tijd nemen om echt te zijn bij wat er speelt van binnen en te luisteren naar wat het je te zeggen heeft.

Door alles wat er is te erkennen en er te ‘laten zijn’, hoef je niets meer te verstoppen, voorkomen of veranderen. Je kunt helemaal en moeiteloos jezelf zijn. In het vertrouwen dat alles in je leven zich op het juiste moment zal ontvouwen.

 

 

Comments are disabled.